dimecres, 19 d’octubre del 2016

XTEC.cat



La XTEC, és una Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya pública. On qualsevol persona hi pot accedir per a cercar coses del seu interès, dintre del registre de gestió escolar i pedagogia.


Dins de l'ampli contingut que té aquesta web, podem centrar-nos en alguns, en especial, com seria els jocs multimèdia amb caràcter educatiu, realitzats per professors de diferents matèries, per tal de que els nens s'interessen i aprenguin de forma dinàmica i divertida. 
Aquesta xarxa també proposa una sèrie d’eines telemàtiques com per exemple: recursos, centres, currículum i orientació, comunitat, formació, projectes, innovació, serveis educatius i atenció a l’usuari. Però també hi conté servei d’allotjament de fitxers, blocs interactius, correu electrònic, d’entre altres més orientats en l'àmbit professional.


Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té per als professors o per ensenyar els nens d'educació infantil? 



Aquesta xarxa és una eina que a un professor tant d'infantil, com de primària o fins i tot d'edat més avançada podria utilitzar per innovar en les seves classes i fer-les més didàctiques, ja que hi ha jocs destinats als alumnes, recursos, projectes, programes de formació, innovació...

Per tant, aquesta xarxa podria ser de gran utilitat i necessària per a que un professor conegui aquesta web i que la consulti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada