dilluns, 24 d’octubre del 2016

LA PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA (PDI)

Pissarra Digital Interactiva (PDI):

Sistema tecnològic que consisteix en un ordinador multimèdia, generalment connectat a Internet, i un projector que projecta sobre una pantalla o paret que veiem des de l'ordinador. Les imatges es poden controlar a través d'un llapis, marcador o amb el dit.

Disposa d'un programari específic per a la gestió del maquinari i per a l'elaboració i visionant de les presentacions i de les seqüències didàctiques que s'hi projectin o es portin a terme in situ. 
Amb un programari adequat i aprofitant la xarxa de telecomunicacions es pot treballar conjuntament en un mateix document compartit i de visualitzar simultàniament en els ordinadors interconnectats les modificacions que s'hi fan.

I on aporta un plus de motivació cap als alumnes, com:

- Facilitat de la comprensió dels temes
- Increment de la participació i l’atenció
- Classes més dinàmiques i visuals


Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té per als professors o per ensenyar els nens d'educació infantil?



Ens ofereix un gran abast de possibilitats pel que fa al món educatiu, ja que ens aporten activitats més dinàmiques, més interactives i més atractives. Alhora facilita la comprensió dels continguts, millora la participació dels alumnes i l’atenció. A més d’una millora en el camp de flexibilitat i espontaneïtat de les classes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada