dimecres, 26 d’octubre del 2016

TURNING POINT



Turning Point ens proporciona la solució perfecta per a consultes d'opinió i votació en temps real. Els sistemes de votació provoquen un augment en l'atenció dels participants a una formació, transformant aquest punt en majors resultats acadèmics, per exemple. Turning Point facilita la correcció d'exàmens i agilitza la presa de decisions en reunions.
Aplicacions en educació (llista d'assistència, avaluació contínua, exàmens, test, correccions.


Podem treballa amb el power point, el conegut software de presentacions de Microsoft. Aquest punt fa que la adaptació a turning point sigui ràpida i senzilla.
Podem vincular els dispositius a una llista d'alumnes pel que podrem conèixer en qualsevol moment les respostes, i un cop finalitzada la votació podrem exportar a excel o html, informes que indicaran l'assistència, les respostes, la correcció d'exàmens, etc.

Quines aplicacions didàctiques i metodològiques té per als professors o per ensenyar els nens d'educació infantil?



Pel docent, es una nova manera de avaluar d’una manera més innovadora i dinàmica, on pot provocar que els alumnes reaccionin positivament, a més a més, és una manera d’avaluar al moment. Podem fer grups i que entre ells triïn la opció correcte, així promoure el treball en equip.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada